Handelsbetingelser – Kunde

 1. Indledning
  1. Disse generelle betingelser (’Handelsbetingelser’) gælder for dit brug af Easyr.dk og aftaler indgået via Easyr.dk (’Aftalen’). Referencer til “Appen” inkluderer www.easyr.dk, easyr.io eller andre hjemmesider, services, software, applikationer eller medier, kontrolleret af EasyR ApS (’EasyR’). Ved oprettelse af profil og samt brug af Appen giver du sammentykke til og accepterer disse Handelsbetingelser samt at du er mindst 18 år eller er i besiddelse af forældre- eller værgeaccept af din brug.
  2. Ved oprettelse af en brugerprofil accepterer du som kunde, at EasyR har fuldmagt til at forhandle eller indgå aftale om køb af service ydelser på vegne af den dig som køber.
  3. Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser, så benyt ikke Appen.
  4. Som en del af Handelsbetingelserne accepterer du EasyR’s privatlivspolitik for behandling af personoplysninger, der tilgås her
  5. Driften af Appen varetages af EasyR ApS, CVR. Nr. 41441283, Munkebjergvej 68, 2770 Kastrup, info@easyr.dk
 2. Services
  1. EasyR samler professionelle serviceudbydere (’Partners’) ét sted, så private nemt og bekvemt kan bestille serviceydelser, f.eks. rengøring til hjemmet.
  2. Vores Partners er professionelle virksomheder, der tilbyder services til private. Via EasyR Appen faciliteres en forespørgsels- og bestillingsfunktion, som gør det muligt for dig at indhente tilbud fra vores Partners i lokalområdet, sammenligne, bekræfte, betale samt få support via Appen.
  3. Services administreres og udføres af de CVR-registrerede Partners, der tilbyder deres ydelser via vores Appen.
  4. Aftalen om udførelse af en serviceydelse indgås mellem dig og vores Partners. EasyR er kun formidler af kontakt mellem jer og EasyR kan ikke holdes ansvarlig for den/de leverede services. Ansvaret for arbejdets udførelse er alene vores Partners. EasyR er ikke forpligtet til at yde kompensation for eventuelle reklamationer. EasyR er ikke ansvarlig for kvalitet eller lovlighed af udførte opgaver. EasyR står ikke til ansvar for ombooking, forsinkelser eller udeblivelser, ligesom EasyR ikke kontrollerer udførelsen af opgaven og dennes kvalitet.
  5. Booking af services fra Partners må kun ske via Appen. Personlig support er tilgængelig på oplyste dage og tider på www.easyr.dk
  6. Efter første serviceydelse hos en Partner, er det forbudt at indgå aftale uden om Easyr omkring udførelse af senere opgaver. Sker det alligvel, forbeholder EasyR sig retten til at opkræve sædvanlig kommission for sådanne ydelser, uanset om bestilling sker uden om EasyR.
 3. Om Partnere
  1. Partners er alle bosat i Danmark og er CVR-registrerede. Når du har fået tilbud fra Partners, kan du tilgå deres profiler, hvor du bl.a. kan se anmeldelser fra andre private brugere og herved trygt vælge en Partner til at udføre din opgave.
 4. Om tilbud
  1. Du er ikke forpligtet til at sige ja til de tilbud, som du modtager. Har du accepteret et tilbud, så har du mulighed for at fortryde eller ændre din bestilling. Se punkt 6.3.
 5. Registrering af konti
  1. Det er gratis at oprette en profil. Ved at oprette en profil bekræfter du, at:
   1. du er fyldt 18 år,
   2. du har afgivet korrekte brugeroplysningerne, og
   3. du overholder Handelsbetingelserne.
  2. Du kan til enhver tid lukke og slette din profil ved at skrive til kundeservice direkte fra Appen eller via info@easyr.dk
  3. Du har pligt til at holde dine brugeroplysninger private, herunder adgangskode og betalingsinformation. Evt. misbrug af din brugerprofil er EasyR ikke ansvarlig for. Ved kontakt til vores kundeservice via Appen eller info@easyr.dk kan EasyR være behjælpelige med at blokere din profil.
 6. Brug af vores tilbud og bestillingsservice
  1. Ved bestilling af en service opkræver Easyr et servicegebyr, som fremgår i forbindelse med bestilling. Den totale pris for den bestilte ydelse fremgår af din kvittering. Der er ingen ekstra gebyrer. Alle priser er inkl. Moms.
  2. EasyR forbeholder sig retten til at afvise betjening af enhver kunde, hvis EasyR finder det passende. EasyR forbeholder sig ligeldes retten til at annullere din bestilling. I så fald vil Easyr så vidt muligt informere dig herom.
  3. Afbestilling eller ændringer for booket aftale
   1. Du kan ændre din aftale i Appen. Du har mulighed for at aflyse eller ændre din booking frem til 24 timer før den bookede aftale. Ved bestilling af en ydelse samtykker du til, at vores Partner går i gang med at levere sin ydelse. Fortrydelsesretten ophører, når ydelsen er leveret. Hvis du fortryder, inden ydelsen er færdigleveret, er vores Partner berettiget til at opkræve rimelig betaling for sit allerede udførte arbejde.
   2. Hvis aftalen ikke er afbestilt eller ændret rettidigt, forbeholder EasyR sig retten til at opkræve ydelsens fulde pris.
 7. Betaling
  1. Dine kortoplysninger bliver håndteret af Reepay A/S, der garanterer en sikker håndtering af dine penge. EasyR har således ikke adgang til dine kortoplysninger og kan ikke gøres ansvarlig for eventuelt misbrug af dine kortoplysninger
  2. Det aftalte beløb reserveres på dit betalingskort ved accept af et tilbud. Beløbet trækkes fra dit kreditkort, når vores Partner meddeler Easyr, at denne har udført arbejdet. Herefter fremsender EasyR en kvittering til din e-mailadresse. Alle kvitteringer kan også findes i selve Appen.
  3. Ved tilbagevendende ydelser trækkes betaling automatisk efter hver udført ydelse, fx hver eller hver anden uge alt efter dit valg af abonnement hos vores Partner.
 8. Betalingskort og transaktioner
  1. EasyR accepterer kortbetaling via fx Visa, Visa/Dankort, Visa Electron og Mastercard samt mobilepay og Applepay.
  2. Du kan slette, forny eller ændre dit kort, eller betalingsmetode i Appen.
 9. Reklamation
  1. Hvis en service ikke lever op til dine forventninger, kan du oprette en indsigelse. Hvis dig og vores Partner ikke internt kan afklare indsigelsen, så kan hver af jer tage kontakt til EasyR’s support, der kan foreslå en løsning på tvisten. Support kan vælge at tage kundes eller partners side af tvisten på baggrund af processens forløb og en eventuel kompensation aftales særskilt.
  2. Reklamation over leveret ydelse skal ske hurtigst muligt via Appen og skal være vedlagt billeder og beskrivelse.
  3. EasyR kan ikke stilles til regnskab for tyveri og hærværk i forbindelse med services leveret af vores Partnere.
 10. Opsigelse
  1. Du kan opsige dit abonnement til hver en tid i henhold til betingelserne for Fortydelsesret og Afbestilling, se punkt 6.3
  2. Du kan opsige dit abonnement via Appen eller ved at kontakte EasyR.
  3. EasyR kan til enhver tid opsige eller suspendere din ret til at anvende Appen ved at give dig skriftlig meddelelse.
 11. Skat
  1. EasyR er ikke ansvarlig for din eller vores Partners betaling af skat, anvendelse af skattemæssige fradrag, mv.
 12. Nøgler
  1. Du skal selv stå for nøgleoverdragelse. Koordinering kan ske via Appen eller ved direkte kontakt til vores Partners.
  2. EasyR påtager sig ikke noget ansvar for bortkomne nøgler eller lignende.
 13. Rettigheder
  1. Alt indhold på Appen, inklusiv tekst, scripts, billeder, flashfiler, grafik, lyd, musik, videoer, interaktive funktion og lignende, ejes eller er licenseret til EasyR. Brugen af dette indhold er underlagt copyright og andre intellektuel ejendomsretter gældende ifølge dansk lovgivning.
  2. 13.1 er med undtaget 3. parts varemærker og logoer,
 14. Indhold og misbrug
  1. EasyR må kun bruges til dets formål, dvs. som lokal platform for serviceudbydere.
  2. EasyR forbeholder sig retten til at lukke brugerprofiler, såfremt der er handlet i strid med vores Handelsbetingelser eller dansk lovgivning i øvrigt.
 15. Ændringer af Handelsbetingelser
  1. EasyR må, når vi finder det passende, tilføje eller på anden måde tilrette disse Handelsbetingelser. Det er anbefalet, at du læser handelsbetingelser grundigt, hver gang du besøger hjemmesiden eller apps, da de kan påvirke dine rettigheder.
 16. Generelt
  1. Disse Handelsbetingelser er underlagt lovgivningen i Danmark, og skal fortolkes i overensstemmelse med dette. Enhver tvist mellem dig og EasyR skal afgøres af de danske domstoles enekompetence.
  2. Disse handelsbetingelser, sammen med EasyR’s Politik for Databehandling og andre offentligt tilgængelig lovtekster, udgør den fulde aftale mellem dig og EasyR omkring Appen og dens services.