about Banner

OM OS

Skab en grønnere fremtid med EasyR!
Velkommen til EasyR, din partner for miljøvenlig rengøring og vedligeholdelse. Vi arbejder for en renere, grønnere og sundere fremtid for dig og dine omgivelser. Vores bæredygtighedsprofil hjælper partnere med at reducere energiforbrug og miljøaftryk.

Hos EasyR fokuserer vi på vores partnere og deres personales uddannelse og udvikling, så du får den bedste service med miljøet i fokus. Vores unikke, miljøvenlige rengøringsprodukter er bionedbrydelige og genanvendelige, skånsomme for mennesker og dyr.

Deltag i vores grønne revolution og oplev fordelene ved bæredygtig rengøring og vedligeholdelse. Sammen med EasyR kan vi skabe en renere og mere bæredygtig verden for kommende generationer. Lad os gøre en forskel sammen!

VORES VÆRDIER

Text Image
Værdiskabelse

Det er vores overbevisning at værdiskabelse skal være for alle. Vi stræber efter at skabe værdi for vores partnere, vores kunder og vores ansatte.

Text Image
Fleksibilitet

Vi mener, at vores kunder og medarbejdere skal leve et fleksibelt liv. Derfor arbejder vores medarbejdere, hvor som helst, når som helst de vil.

Text Image
Kvalitetssikring

Vi sørger for løbende efteruddannelse af vores medarbejdere, så vi altid tilbyder de bedste løsninger til vores kunder og partnere.