EasyR Aps – vi beskytter dit privatliv


EasyR Aps (“Virksomheden”) er forpligtet til at opretholde robust beskyttelse af privatlivets fred for sine brugere. Vores privatlivspolitik (“Privatlivspolitik”) er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter de oplysninger, du giver os, og til at hjælpe dig med at tage informerede beslutninger, når du bruger vores Service.

I forbindelse med denne aftale henviser “Websted” til Virksomhedens websted, som kan fås adgang til via vores mobilapplikation eller webstedet. “Service” henviser til virksomhedens tjenester, der er adgang til via webstedet, hvor brugere kan;

 • Tilmelde dig ved at specificere grundlæggende detaljer og få din profil verificeret til at bruge applikationen GRATIS.
 • Tilføj et kredit- / betalingskort for at afgive en serviceordre.
 • Vælge tjenestetypen – Rengøringsservice eller Vinduespolering.
 • Specificere de grundlæggende detaljer og service relaterede tjekliste. Virksomheden henter detaljerne om din placering, sender din anmodning til udbydere i dit område og giver mulighed for at tildele anmodningen enten et registreret firma.
 • Se ordredetaljerne på ordre-fanen overblik fanen på webstedet.
 • Chat med tjenesteudbyderen eller Virksomheden direkte via webstedet.
 • Bekræft, når tjenesteudbyderen tjekker ud og få detaljer om det arbejde, vedkommende har afsluttet, fra din angivne ordreliste.
 • I tilfælde af problemer, henvises til klagefunktionen direkte på webstedet. Virksomheden kan hjælpe med at få sagen løst på retfærdigvis.
 • EasyR giver dig mulighed for at bruge applikationen på engelsk, dansk, arabisk og serbisk.
 • Ønsker du at tilbyde tjenester gennem EasyR kan der anmodes om en tjenesteudbyderrolle ved at tilmelde sig som “Partner”. Administrator vil gennemgå og kontakte hvert firma forud for en evt. godkendelse til at servicere EasyR kunder.
 • Angiv dit takstkort, og lad os vide, hvor du leverer tjenester til at få serviceordrer.

Udtrykkene “vi”, “os” og “vores” henviser til virksomheden.

Du ”henviser til dig som bruger af vores websted eller vores service.

Ved at åbne vores websted eller vores service accepterer du vores fortrolighedspolitik og brugsbetingelser, og du accepterer vores indsamling, opbevaring, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

I. OPLYSNINGER VI SAMLER

Vi indsamler “Ikke-personlige oplysninger” og “Personlige oplysninger.” Ikke-personlige oplysninger inkluderer oplysninger, der ikke kan bruges til at identificere dig personligt, såsom anonyme brugsdata, generelle demografiske oplysninger, URL’er, platformtyper, præferencer, du sender, og præferencer, der genereres baseret på dataene du indsender og antal klik. Personlige oplysninger inkluderer din e-mail, navn, telefonnummer, placering, adresse og kontaktoplysninger, som du sender til os gennem registreringsprocessen på webstedet.

II. HVORDAN VI BRUGER OG DELER INFORMATION
Personlig information:

Medmindre andet er angivet i denne fortrolighedspolitik, sælger vi ikke, handler, udlejer eller på anden måde deler dine personlige oplysninger til markedsføringsformål med tredjepart uden dit samtykke. Vi deler personlige oplysninger med service partnere og leverandører, der eksempelvis udfører tjenester for virksomheden, såsom serverne til vores e-mail-kommunikation, der får adgang til brugerens e-mail-adresse med det formål at sende e-mails fra os. Disse leverandører bruger kun dine personlige oplysninger i vores retning og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Generelt bruges de personlige oplysninger, du giver os, til at hjælpe os med at kommunikere med dig. For eksempel bruger vi personlige oplysninger til at kontakte brugere som svar på spørgsmål, anmode om feedback fra brugere, yde teknisk support og informere brugerne om kampagnetilbud.