Handelsbetingelser – Partner

 1. Indledning
  1. Disse generelle betingelser (’Handelsbetingelser’ gælder for dit brug af Easyr.dk for dig som service partner (partner) og aftaler indgået via Easyr.dk (’Aftalen’). Referencer til ”Appen” inkluderer www.easyr.dk, easyr.io eller andre hjemmesider, services, software, applikationer eller medier, kontrolleret af EasyR ApS (EasyR).
  2. Ved oprettelse af en virksomhedsprofil accepterer du som Partner, at EasyR har fuldmagt til at forhandle eller indgå aftale om salg af service ydelser på vegne af Partneren
  3. Du accepterer vores brugervilkår, når du opretter en profil og anvender EasyR som partner. Disse brugervilkår gælder i forholdet mellem EasyR og partner.
  4. I tilknytning af disse Brugervilkår gælder EasyR’s datapolitik for behandling af personoplysninger, som tilgås her
  5. Ved enhver brug af EasyR accepterer du, at der ikke kan rejses nogen form for krav mod EasyR i relation til de aftaler du indgår med den private kunde via EasyR.
  6. Du accepterer vores brugervilkår og datapolitik når du opretter en profil som virksomhed.
 2. Services
  1. EasyR samler professionelle serviceudbydere (’Partners’) ét sted, så private nemt og bekvemt kan bestille serviceydelser, f.eks. rengøring til hjemmet.  Vores Partners er professionelle virksomheder, der tilbyder services til private. Via EasyR Appen faciliteres en forespørgsels- og bestillingsfunktion, som gør det muligt for dig at indhente tilbud fra vores Partners i lokalområdet, sammenligne, bekræfte, betale samt få support via Appen.
 3. Betaling, prisfastsættelse og fakturering
  1. Partners fastsætter selv deres timepris. Timeprisen fastsættes inkl. moms. Timeprisen går ubeskåret til Partners.
  2. Ved booking af en service genererer EasyR automatisk en faktura inkl. moms til Kunden og EasyR modtaget betaling fra Kunden. EasyR afregninger efterfølgende Partners hver 14. dag via bankoverførsel og kreditnota.
  3. Hvis Tjenesteydelsen ikke gennemføres, uanset årsag, er Kunden ikke forpligtet til at betale.
 4. Oprettelse af partner profil
  1. Det er gratis at oprette og bruge en partner profil på EasyR. Ved at oprette en profil hos EasyR, accepterer du at:
   1. Være CVR-registreret og have dansk bank
   2. Oplysningerne på din profil er korrekte.
   3. Overholde danske love og regler, der er gældende online såvel som offline.
   4. Overholde vores Handelsbetingelser samt Datapolitik
   5. Undgå uautoriseret adgang til EasyR eller falske anmeldelser.
  2. Profilen vil blive valideret og godkendt af EasyR før partnerprofilen er aktiv.
  3. Evt. misbrug af din håndværkerprofil står EasyR ikke til ansvar for. Ved kontakt til vores kundeservice fra Appen eller info@easyr.dk kan EasyR være behjælpelige med at blokere din profil.
  4. Du må ikke anvende EasyR til at henvise til eller markedsføre tjenester og ydelser, der konkurrerer med eller på anden vis er sammenlignelige med EasyR. Det gælder både tilsvarende online portaler og offline steder. 
  5. Du må ikke henvende dig til kunder bragt af EasyR med henblik på af at afgive en konkurrerende ydelse udenom Appen. Dette anses for væsentligt misbrug og EasyR forbeholder sig retten til uden videre at nedlægge din brugerprofil.
  6. EasyR kan kræve betaling for manglende kommission såfremt Partner indgår afaler af kunder som er bragt via appen i første omgang
 5. Dit medlemskab
  1. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab fra din profil. Der er ikke nogen opsigelsesvarsel, dvs. din opsigelse vil træde i kraft samme dag som du opsiger dit medlemskab. Du vil blive logget ud af EasyR Appen automatisk ved opsigelse af dit medlemskab.
 6. Om dine tilbud på opgaver
  1. Når du har bekræftet et tilbud på en opgave, er kunden ikke forpligtet til at sige ja til tilbuddet. Hvis brugeren accepter dit tilbud, er aftalen bindende for dig. Kunden har dog fortsat fortrydelsesret, som det fremgår af vores handelsbetingelser for kunder. Du accepterer reglerne for fortrydelse, som fremgår i kundebetingelserne.
  2. I de tilfælde, hvor der er behov for at ændre aftalens dato og/eller tidspunkt fra enten din eller den kundes side, kan du enten sende et nyt tilbud eller blot lave en ny aftale via den via chatfunktionen i Appen.
  3. Ved at sende tilbud indestår du for, at:
   1. det afgivne tilbud ikke er bindende
   2. opgaven er låst i forhold til din givne timepris
   3. omfanget af arbejdet er tydeligt ud fra checklisten
 7. Skat
  1. EasyR er ikke ansvarlig for partneres og kundes betaling af skat og anvendelse af skattemæssige fradrag mv.
 8. Nøgler
  1. Du skal selv stå for nøgleoverdragelse i samarbejde med Kunden. Enten er den opgivet via Appens oplysningsfunktion eller direkte kontakt. Kunden kan også vælge at give dig en permanent nøgle.
  2. EasyR påtager sig ikke noget ansvar for bortkomne nøgler eller lignende.
 9. Rettigheder
  1. Alt indhold på hjemmesiden og i apps, inklusiv tekst, scripts, billeder, flashfiler, grafik, lyd, musik, videoer, interaktive funktion og lignende, ejes eller er licenseret til easyr.dk. Brugen af dette indhold er underlagt copyright og andre intellektuel ejendomsretter gældende ifølge dansk lovgivning.
  2. 9.1 er med undtaget 3. parts varemærker og logoer,
 10. Indhold og misbrug
  1. EasyR må kun bruges til dets formål, dvs. som lokal platform for serviceudbydere.
  2. EasyR forbeholder sig retten til at lukke virksomhedsprofiler, såfremt der er handlet i strid med vores Handelsbetingelser eller dansk lovgivning i øvrigt.
 11. Ændringer af betingelser
  1. EasyR må, når vi finder det passende, tilføje eller på anden måde tilrette disse Handelsbetingelser. Det er anbefalet, at du læser handelsbetingelser grundigt, hver gang du besøger hjemmesiden eller apps, da de kan påvirke dine rettigheder.
 12. Generelt
  1. Disse Handelsbetingelser er underlagt lovgivningen i Danmark, og skal fortolkes i overensstemmelse med dette. Enhver tvist mellem dig og EasyR skal afgøres af de danske domstoles enekompetence.
  2. Disse handelsbetingelser, sammen med EasyR’s Politik for Databehandling og andre offentligt tilgængelig lovtekster, udgør den fulde aftale mellem dig og EasyR omkring Appen og dens services.